Leggingsit ja trikoot

Crossfit

Laadukkaat, hyvin hengittävät ja kosteutta poistavat materiaalit trikoissa tekevät intensiivisestä crossfit-harjoittelusta mukavampaa.

Adidas Sport Performance Essentials -leggingsit ovat mukavat päällä arjessa ja kevyessä liikunnassa.
Calvin Klein Performance leggingsit on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin.  Niissä on korkea vyötärö litteällä, kätketyllä kuminauhalla.
Röhnisch Court High Waist padeltrikoot sopivat täydellisesti aktiivisen pelaajan arkeen. Niissä on myös pallotasku takana vyötäröllä.
Asics Lite-Show juoksutrikoot ovat täydellinen valinta juoksijalle. Niille, jotka arvostavat heijastimien lisäämää turvallisuutta juostessaan pimeässä.

Kiinnitä huomiota näihin asioihin hankkiessasi trikoita crossfit käyttöön

Parhaat crossfit-trikoot ovat joustavaa ja kestävää materiaalia. Intensiivinen harjoittelu voi kuluttaa halpoja liian ohuita trikoita yllättävän nopeasti puhki.

Hyvät crossfitiin sopivat trikoot antavat riittävästi tukea jalan lihaksille, mutta eivät ole liian tiukat mistään tai estä liikkumista erilaisissa asennoissa.

Crossfitia harrastetaan usein sisätiloissa, joten katso että trikoot on tehty riittävän hengittävästä materiaalista. Muista myös kiinnittää huomiota vyötärökorkeuteen.

Hengittävä materiaali

Crossfit harjoittelu on usein hyvin intensiivistä. Joustava kangas tarjoaa maksimaalisen liikkuvuuden, mutta sen pitää olla kuitenkin riittävän tiukka. Verkkopaneelit trikoissa voi auttaa pysymään viileämpänä harjoituksen aikana.

Vyötärä ja istuvuus

Vartalonmyötäinen ja hyvä istuvuus on trikoiden etu. Ne eivät tartu kiinni välineisiin tai estä tekemästä vaativia liikeratoja. Kompressio antaa hyvää tukea lihaksille, istuu napakasti ja auttaa palautumisessa. Korkea vyötärö taas estää trikoita valumasta alas.

Trikoiden saumat

Saumat alkavat helposti kutittaa varsinkin enemmän hikoilun aikana. Suosittelemme valitsemaan saumattomia trikoita tai sellaisia, joissa saumat on jollain tapaa peitetty. Saumat oikeassa kohdissa voivat toki myös parantaa trikoiden muotoa ja istuvuutta.

Under Armour HG Armour HiRise 7/8 treenitrikoot tarjoavat erinomaisen treenikokemuksen.
2XU Form Stash Hi-Rise Compression trikoot on valmistettu kaksinkertaisesta SLX-neuloksesta, joka ehkäisee nyppyyntymistä ja tarjoaa mukavan istuvuuden.
Casall Seamless Graphical High Waist Rib trikoot ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää mukavuuden ja tyylin.
Nämä trikoot ovat suunniteltu erittäin laadukkaasta teknisestä materiaalista, joka hengittää hyvin. Sileä ja joustava vyötärö tekee trikoista erittäin miellyttävät käyttää.
Röhnisch Shape High Waist kompressiotrikoissa on korkea vyötärö ja leveä vyötärönauha, jotka pitävät trikoot paikoillaan.
Adidas Tennis Match leggingsit on valmistettu joustavista materiaaleista. Vartalonmyötäinen istuvuus ja korkea joustava vyötärö.