Leggingsit ja trikoot

Crossfit

Laadukkaat, hyvin hengittävät ja kosteutta poistavat materiaalit trikoissa tekevät intensiivisestä crossfit-harjoittelusta mukavampaa.

Hengittävä materiaali

Crossfit harjoittelu on usein hyvin intensiivistä. Joustava kangas tarjoaa maksimaalisen liikkuvuuden, mutta sen pitää olla kuitenkin riittävän tiukka. Verkkopaneelit trikoissa voi auttaa pysymään viileämpänä harjoituksen aikana.

Vyötärä ja istuvuus

Vartalonmyötäinen ja hyvä istuvuus on trikoiden etu. Ne eivät tartu kiinni välineisiin tai estä tekemästä vaativia liikeratoja. Kompressio antaa hyvää tukea lihaksille, istuu napakasti ja auttaa palautumisessa. Korkea vyötärö taas estää trikoita valumasta alas.

Trikoiden saumat

Saumat alkavat helposti kutittaa varsinkin enemmän hikoilun aikana. Suosittelemme valitsemaan saumattomia trikoita tai sellaisia, joissa saumat on jollain tapaa peitetty. Saumat oikeassa kohdissa voivat toki myös parantaa trikoiden muotoa ja istuvuutta.

Kiinnitä huomiota näihin asioihin hankkiessasi trikoita crossfit käyttöön

Suosi trikoissa materiaalia, joka joustaa ja kestää. Intensiivinen harjoittelu voi kuluttaa halpoja liian ohuita trikoita yllättävän nopeasti puhki.

Hyvät crossfitiin sopivat trikoot antavat riittävästi tukea jalan lihaksille, mutta eivät ole liian tiukat mistään tai estä liikkumista erilaisissa asennoissa.

Crossfitia harrastetaan usein sisätiloissa, joten katso että trikoot on tehty riittävän hengittävästä materiaalista. Muista myös kiinnittää huomiota vyötärökorkeuteen.

Under Armourin Mesh Panel kompressioistuvat trikoot antavat sinulle täydellisen tuen ja liikkumavapauden treenien aikana.
Under Armour HG Armour HiRise 7/8 treenitrikoot tarjoavat erinomaisen treenikokemuksen.
Röhnisch Shine Effect Tights -treenitrikoot ovat täydellinen valinta aktiiviselle naiselle. Valmistettu kierrätetystä, joustavasta materiaalista.
Röhnisch Shape High Waist kompressiotrikoissa on korkea vyötärö ja leveä vyötärönauha, jotka pitävät trikoot paikoillaan.
Aim’n Core treenitrikoot ovat täydellinen valinta aktiiviselle liikkujalle! Pehmeä ja kosteutta siirtävä materiaali sekä korkea vyötärö.
Adidas Tennis Match leggingsit on valmistettu joustavista materiaaleista. Vartalonmyötäinen istuvuus ja korkea joustava vyötärö.
Relode Halo Tights

Vie harjoittelusi uudelle tasolle Halo leggienseissä. Äärimmäisen joustavat, mutta silti mukavan tiukasti istuvat intensiivisemmänkin treenin aikana. Relode Halo on loistava valinta crossfitiin.