Leggingsit ja trikoot

Juoksu

Hyvät juoksutrikoot pysyvät kunnolla päällä ja antavat sinun keskittyä täysillä suoritukseen. 

Materiaali

Hyvin hengittävät, laadukkasta materiaalista tehdyt trikoot tehostavat suoritusta. Riittävän joustava kangas ei estä liikkumista intensiivisessäkään harjoituksessa. 

Istuvuus

Hyvät juoksutrikoot istuvat napakasti paikallan, mutta eivät saa estää liikkumista. Kompressiotrikoot auttavat tehostamaan verenkirtoa ja palautumista.

Ominaisuudet

Heijastavat yksityiskohdat tekevät hämärässä juoksemisesta turvallisempaa. Taskuissa voit kuljettaa puhelinta, avaimia tai vaikkapa maksukortteja.

Kiinnitä huomiota näihin asioihin hankkiesssa juoksutrikoita

Istuvuusa ja miellyttävä tuntuma saavat trikoot tuntumaan hyvältä pidemmälläkin juoksulekillä. Juoksutrikoiden tulisi olla riittävän napakat, jotta ne tukevat lihaksi. Jos haluat enemmän tukea, voit käyttää kompressiotrikoita.

Trikoiden kankaan tulee olla riittävän joustavaa, jotta se ei rajoita liikkumista millään tavalla. Hyvin hengittävät ja kosteutta poistavat materiaalit tekevät trikoista miellyttävämmät käyttää.

Pitkä lahje suojaa auringon paahteelta ja suojaa ihoa. Capri pituiset trikoot voivat toki olla mukava valinta todella kuumille päiville.

Tarkastele myös vyötärönauhan kireyttä ja vyötärön korkeutta. Et halua kiskoa trikoita ylös jatkuvasti lenkin aikana. Trikoiden tulee siis pysyä hyvin paikoillaan.

Relode Mercy trikoot

Miellyttävät, hyvältä näyttävät korkeavyötäröiset trikoot, joissa on sopiva kompressio tukemaan juoksun aikana. Beige väri tuo kivaa vaihtelua perinteisten mustien trikoiden rinnalle ja sopii loistavasti aurinkoisiin päiviin.