Leggingsit ja trikoot

Juoksu

Hyvät juoksutrikoot pysyvät kunnolla päällä ja antavat sinun keskittyä täysillä suoritukseen. 

Adidas Sport Performance Essentials -leggingsit ovat mukavat päällä arjessa ja kevyessä liikunnassa.
Asics Lite-Show juoksutrikoot ovat täydellinen valinta juoksijalle. Niille, jotka arvostavat heijastimien lisäämää turvallisuutta juostessaan pimeässä.
Calvin Klein Performance leggingsit on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin.  Niissä on korkea vyötärö litteällä, kätketyllä kuminauhalla.
Röhnisch Court High Waist padeltrikoot sopivat täydellisesti aktiivisen pelaajan arkeen. Niissä on myös pallotasku takana vyötäröllä.

Kiinnitä huomiota näihin asioihin hankkiesssa juoksutrikoita

Istuvuus ja miellyttävä tuntuma saavat trikoot tuntumaan hyvältä pidemmälläkin juoksulenkillä. Juoksutrikoiden tulisi olla riittävän napakat, jotta ne tukevat lihaksi. Jos haluat enemmän tukea, voit käyttää kompressiotrikoita.

Parhaat juoksutrikoot ovat riittävän joustavat eivätkä rajoita liikkumista. Toisaalta myös hyvä napakka kompressio on omiaan varsinkin pitkällä juoksulenkillä. Hyvin hengittävät ja kosteutta poistavat materiaalit tekevät trikoista miellyttävämmät käyttää.

Pitkä lahje suojaa auringon paahteelta ja suojaa ihoa. Capri pituiset trikoot voivat toki olla mukava valinta todella kuumille päiville.

Tarkastele myös vyötärönauhan kireyttä ja vyötärön korkeutta. Et halua kiskoa trikoita ylös jatkuvasti lenkin aikana. Trikoiden tulee siis pysyä hyvin paikoillaan.

Materiaali

Hyvin hengittävät, laadukkasta materiaalista tehdyt trikoot tehostavat suoritusta. Riittävän joustava kangas ei estä liikkumista intensiivisessäkään harjoituksessa. 

Istuvuus

Hyvät juoksutrikoot istuvat napakasti paikallan, mutta eivät saa estää liikkumista. Kompressiotrikoot auttavat tehostamaan verenkirtoa ja palautumista.

Ominaisuudet

Heijastavat yksityiskohdat tekevät hämärässä juoksemisesta turvallisempaa. Taskuissa voit kuljettaa puhelinta, avaimia tai vaikkapa maksukortteja.

Under Armour HG Armour HiRise 7/8 treenitrikoot tarjoavat erinomaisen treenikokemuksen.
Agnes Cecilia AC Studio Rib trikoot ovat täydellinen valinta urheilulliseen tyyliin. Näissä trikoissa on kosteutta siirtävä, ribattu materiaali.
Röhnisch Shine Effect Tights -treenitrikoot ovat täydellinen valinta aktiiviselle naiselle. Valmistettu kierrätetystä, joustavasta materiaalista.
Adidas Tennis Match leggingsit on valmistettu joustavista materiaaleista. Vartalonmyötäinen istuvuus ja korkea joustava vyötärö.
Casall Seamless Graphical High Waist Rib trikoot ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää mukavuuden ja tyylin.
Aim’n Core treenitrikoot ovat täydellinen valinta aktiiviselle liikkujalle! Pehmeä ja kosteutta siirtävä materiaali sekä korkea vyötärö.