Leggingsit ja trikoot

Treeni

Löydä itsellesi parhaiten sopivat treenitrikoot harjoittelitpa sitten kuntosalilla tai muiden lajien parissa.

Istuvuus

Valitse sellaiset trikoot tai leggingsit, jotka tuntuvat miellyttäviltä, mutta tarjoavat kuitenkin riittävästi tukea eivätkä valu päältä.

Tuntuma

Joustava elastinen materiaali antaa miellyttävän tuntuman. Kevyemmässä treenissä voit kuitenkin käyttää myös rennompia leggingsejä.

Toiminnallisuus

Eri lajit asettavat vaatteilta eri vaatimuksia. Ja eihän siitä ole haittaa, vaikka kaapissa olisi enemmänkin leggingsejä ja trikoita.

Kiinnitä huomiota näihin asioihin hankkiesssa treenitrikoita

Adidas Sport Performance treenitrikoot ovat täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat treenata mukavasti ja tyylikkäästi.
2XU Form Stash Hi-Rise Compression trikoot on valmistettu kaksinkertaisesta SLX-neuloksesta, joka ehkäisee nyppyyntymistä ja tarjoaa mukavan istuvuuden.
Adidas Tennis Match leggingsit on valmistettu joustavista materiaaleista. Vartalonmyötäinen istuvuus ja korkea joustava vyötärö.
Röhnisch Shiny Tights -treenitrikoot on valmistettu kiiltävästä teknisestä materiaalista, joka pitää sinut viileänä.
Agnes Cecilia AC Studio Rib trikoot ovat täydellinen valinta urheilulliseen tyyliin. Näissä trikoissa on kosteutta siirtävä, ribattu materiaali.
Röhnisch Shine Effect Tights -treenitrikoot ovat täydellinen valinta aktiiviselle naiselle. Valmistettu kierrätetystä, joustavasta materiaalista.
Relode Mercy Tights
Tunne olosi mukavaksi treenatessa. Maksimoi liikkeesi näiden tyylikkäiden ja laadukkaiden leggingsien joustavan materiaalin ansiosta.