Leggingsit ja trikoot

Treeni

Löydä itsellesi parhaiten sopivat treenitrikoot harjoittelitpa sitten kuntosalilla tai muiden lajien parissa.

Asics Lite-Show juoksutrikoot ovat täydellinen valinta juoksijalle. Niille, jotka arvostavat heijastimien lisäämää turvallisuutta juostessaan pimeässä.
Calvin Klein Performance leggingsit on suunniteltu aktiiviseen elämäntyyliin.  Niissä on korkea vyötärö litteällä, kätketyllä kuminauhalla.
Röhnisch Court High Waist padeltrikoot sopivat täydellisesti aktiivisen pelaajan arkeen. Niissä on myös pallotasku takana vyötäröllä.
Adidas Sport Performance Essentials -leggingsit ovat mukavat päällä arjessa ja kevyessä liikunnassa.

Kiinnitä huomiota näihin asioihin hankkiesssa treenitrikoita

reenitrikoiden tulisi tarjota hyvä istuvuus ja tukea keholle. Ne eivät saisi olla liian tiukat, jotta liikkuminen on helppoa ja mukavaa, mutta eivät myöskään liian löysät, jotta ne eivät aiheuta hankautumista tai tunnu epämukavilta. Joustavuus on myös tärkeää, jotta trikoot mukautuvat kehon liikkeisiin ja antavat sinulle täyden liikkumavapauden.

Vyötärönauhan korkeus ja tyyli ovat myös huomionarvoisia tekijöitä. Joillekin treenaajille korkeavyötäröiset trikoot ovat mukavampia, sillä ne tarjoavat lisätukea ja pitävät trikoot paikoillaan intensiivisen liikunnan aikana.

Istuvuus

Valitse sellaiset trikoot tai leggingsit, jotka tuntuvat miellyttäviltä, mutta tarjoavat kuitenkin riittävästi tukea eivätkä valu päältä.

Tuntuma

Joustava elastinen materiaali antaa miellyttävän tuntuman. Kevyemmässä treenissä voit kuitenkin käyttää myös rennompia leggingsejä.

Toiminnallisuus

Eri lajit asettavat vaatteilta eri vaatimuksia. Intensiivisen harjoitteluun kannattaa valita erilaiset trikoot kuin rennompaan palauttelevaan treeniin.

Puma Run Key Item Ultraform trikoot ovat laadukasta materiaalia, jotka tekevät intensiivisestäkin treenistä miellyttävämmän.
Under Armour HG Armour HiRise 7/8 treenitrikoot tarjoavat erinomaisen treenikokemuksen.
2XU Form Stash Hi-Rise Compression trikoot on valmistettu kaksinkertaisesta SLX-neuloksesta, joka ehkäisee nyppyyntymistä ja tarjoaa mukavan istuvuuden.
Agnes Cecilia AC Studio Rib trikoot ovat täydellinen valinta urheilulliseen tyyliin. Näissä trikoissa on kosteutta siirtävä, ribattu materiaali.
Röhnisch Shape High Waist kompressiotrikoissa on korkea vyötärö ja leveä vyötärönauha, jotka pitävät trikoot paikoillaan.
Under Armourin Mesh Panel kompressioistuvat trikoot antavat sinulle täydellisen tuen ja liikkumavapauden treenien aikana.