Leggingsit ja trikoot

Röhnisch Shiny treenitrikoot

Röhnisch Shiny treenitrikoot

Röhnisch Shiny Tights -treenitrikoot on valmistettu kiiltävästä teknisestä materiaalista, joka siirtää kosteutta pois vartalolta ja pitää sinut viileänä. Leveä vyötärönauha ja joustava nyöri takaavat mukavan istuvuuden ja piilosisätasku takana on käytännöllinen yksityiskohta. Lahkeensuiden painetut, heijastavat Röhnisch-logot tarjoavat lisäturvallisuutta pimeässä. Nämä trikoot ovat täydellinen valinta niin joogaan kuin kuntosalille ja aktiiviseen arkeenkin. Näytä tyylikkäältä ja tunne olosi mukavaksi näissä upeissa treenitrikoissa!

Röhnisch Shine Effect treenitrikoot

Röhnisch Shine Effect treenitrikoot

Röhnisch Shine Effect Tights -treenitrikoot ovat täydellinen valinta aktiiviselle naiselle. Nämä korkeavyötäröiset trikoot on valmistettu kierrätetystä, joustavasta materiaalista, joka hengittää ja siirtää kosteutta pois iholta. Leveä, joustava vyötärönauha ja piilosisätasku takana vyötäröllä takaavat mukavan istuvuuden ja käytännöllisyyden. Normaali lahkeen pituus sopii täydellisesti kaikkeen treenaamiseen.

2XU Form Stash Hi-Rise Compression trikoot

2XU Form Stash Hi-Rise Compression trikoot

2XU Form Stash Hi-Rise Compression trikoot on valmistettu kaksinkertaisesta SLX-neuloksesta, joka ehkäisee nyppyyntymistä ja tarjoaa mukavan istuvuuden. Asteittainen kompressioistuvuus parantaa verenkiertoa, kun taas korkea, vartalolle edullinen vyötärönauha pitää trikoot tukevasti paikoillaan. Kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva kangas varmistaa, että pysyt raikkaana koko treenin ajan. Iso sivutasku puhelimelle ja muille tärkeille tavaroille.

Adidas Sport Performance treenitrikoot

Adidas Sport Performance treenitrikoot

Adidas Sport Performance treenitrikoot ovat täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat treenata mukavasti ja tyylikkäästi. Nämä trikoot tarjoavat erinomaisen istuvuuden ja liikkuvuuden, joten voit keskittyä täysin harjoitteluun. Erikoisleveä vyötärö tarjoaa myös lisämukavuutta ja tukea.

Under Armour HG Armour HiRise 7/8 treenitrikoot

Under Armour HG Armour HiRise 7/8 treenitrikoot

Under Armour HG Armour HiRise 7/8 treenitrikoot tarjoavat erinomaisen treenikokemuksen. Näissä kompressioistuvissa trikoissa on joustava HeatGear-materiaalin ansiosta pysyt viileänä ja kuivana kovassakin treenissä. Korkea vyötärö tarjoaa lisätukea ja mukavuutta. Nämä 7/8-pituiset treenitrikoot sopivat täydellisesti kaikenlaiseen liikuntaan ja näyttävät samalla upeilta päälläsi.

Adidas Sport Performance Essentials leggingsit

Adidas Sport Performance Essentials leggingsit

Adidas Sport Performance Essentials -leggingsit ovat mukavat päällä arjessa ja kevyessä liikunnassa. Pehmeä ja joustava puuvillatrikoo tarjoaa optimaalisen mukavuuden, ja joustava vyötärönauha mahdollistaa täydellisen istuvuuden..

Röhnisch Shape High Waist treenitrikoot

Röhnisch Shape High Waist treenitrikoot

Röhnisch Shape High Waist -treenitrikoot auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi! Näissä kompressiotrikoissa on korkea vyötärö ja leveä vyötärönauha, jotka pitävät ne paikoillaan. Shape-kompressiomateriaali korostaa muotojasi, tukee lihaksiasi ja tehostaa verenkiertoasi. Nämä kierrätetystä teknisestä materiaalista valmistetut trikoot hengittävät ja siirtävät kosteutta pois iholta. Ne ovat täydellinen valinta kaikenlaisiin liikuntamuotoihin, ja saat varmasti paljon ihailua upeasta ulkonäöstäsi näissä Röhnisch Shape High Waist -treenitrikoissa!

Casall Seamless Graphical High Waist Rib trikoot

Casal Seamless Graphical High Waist Rib trikoot

Casall Seamless Graphical High Waist Rib trikoot ovat täydellinen valinta niille, jotka haluavat yhdistää mukavuuden ja tyylin. Nämä täyspitkät trikoot ovat valmistettu pehmeästä ja myötäilevästä materiaalista, jossa on hillitty neulottu struktuuri. Korkea vyötärö tuo mukavuutta ja tukea joogaan ja venyttelyyn. Vyötärönauha on sileää neuletta, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Casal Seamless Graphical High Waist Rib trikoot on valmistettu kierrätetystä materiaalista, joten voit olla ylpeä ympäristöystävällisestä valinnastasi. Valitse oma suosikkisi neljästä graafisesta kuviosta ja tee joogaharjoittelustasi entistäkin nautinnollisempi!

Agnes Cecilia AC Studio Rib trikoot

Agnes Cecilia AC Studio Rib trikoot

Agnes Cecilia AC Studio Rib trikoot ovat täydellinen valinta urheilulliseen tyyliin. Näissä trikoissa on kosteutta siirtävä, ribattu materiaali, joka pitää sinut mukavana treenin aikana. Leveä, elastinen vyötärö sisäisellä kiristysnyörillä antaa sinulle täydellisen istuvuuden, ja lisäksi avaintasku vyötärön takaosassa. Nämä trikoot ovat saatavilla myös plus-kokoina.

Agnes Cecilia Shiny Dull Logo trikoot

Agnes Cecilia Shiny Dull Logo trikoot

Agnes Cecilia Shiny Dull Logo trikoot ovat täydelliset valinta sinulle, joka arvostat mukavuutta ja tyyliä treenivaatteissa. Nämä trikoot ovat suunniteltu erittäin laadukkaasta teknisestä materiaalista, joka hengittää hyvin. Sileä ja joustava vyötärö tekee trikoista erittäin miellyttävät käyttää. Mattayksityiskohdat trikoissa antavat näyttävän viimeistellyn ilmeen.